"Det er bare spørsmål om tid"

Utstillingen "Det er bare spørsmål om tid" av Ann Kristin Aas ble åpnet 2/8-2013. Ann Kristin Aas er en ung kunstner som forvalter en håndverksmessig høy kvalitet i møtet med det innovative, utforskende og tankefordrende! Denne utstillingen bør dere få med dere! 

 

Helge Reistad kommenterte utstillingen på Facebook etterpå. En utrolig flott anmeldelse av utstillingen. Her kommer utdrag av den: "Not blowing in the wind": Visne blader, håndsagede bladformer i metall, var bare noen av de fantastisk rørende kunstinstallasjonene av Ann Kristin Aas på Sentralgalleriet til Bente Ytterstad, Åneby togstasjon, Hakadal. Tankekors: Når lokket på esken stenges for å ta vare på innholdet, vil bladet smuldre opp, og bare den menskeskapte metallformen vil bli igjen. Et særegent galleri og en spennende kunstner. Anbefales herved. Jeg opplever at det er "filosofisk tenkning gitt kunstnerisk form". Kunst som får oss til å se nye sammenhenger, oppleve på nytt, er for meg utfordrende og spennende. Tror Ann Kristin Aas blir en stemme å lytte til. Særpreget kunst av høy kvalitet om metamorfose; forandring i tid.

 

DET ER BARE ET SPØRSMÅL OM TID (2-18 august).

 

Foto: Helge Reistad

 

FLERE REAKSJONER PÅ UTSTILLINGEN (fra gjesteboken):

 

«Vakker utstilling. Personlig, visuelt behagelig og godt håndverk.» «gøy og nydelig» Utrolig spennende utstilling. Trærne m/røtter i lyskasse gjorde inntrykk!!» «Utstiller har greid å stille ut tiden i en ny dimensjon. Stilig og tankevekkende.» «Spesiell og fin utstilling.» «Flott utstilling»

 

 

KOMMENTAR FRA EN AV DE BESØKENDE: "Denne kunstneren har egne originale ideer, og gjenbruker ikke andres ideer."

Nyeste kommentarer

22.10 | 20:04

Hei Bente. Mobiltelefonen min har drukna. Vet ikke hvordan jeg skal komme i kontakt med deg. Prøver dette.

...
15.08 | 02:13

Takk for fin opplevelse på galleriet i dag.

...
28.02 | 16:23

En riktig flott hjemmeside!

...
24.11 | 01:16
OM SENTRALGALLERIET har mottatt 33