HØSTUTSTILLING

Velkommen til åpningen av utstillingen "RINGVIRKNINGER" av Teresa Lewoc lørdag 3.august kl. 12.17 (-16.17) Utstillingen er åpen lørdager og søndager mellom klokken 12:14 og 16:14 fra lørdag 3 august til og med søndag 18 august.

Alle livets valg setter spor. Det hender effekten erfares umiddelbart, eller kun høres som et ekko, lenge etter at begynnelsen på en kjede av hendelser er glemt. - Liv griper inn i liv.

Tittel og tema for Lewoc’s utstilling er ”Ringvirkninger.” Utstillingen består av frittstående objekter og vegghengte skulpturer laget av metallplater som er bearbeidet og gjort tredimensjonale ved tusenvis av hammerslag. Kunstneren bruker ulike overflatebehandlinger som et aktivt virkemiddel i sine visuelle refleksjoner.

Teresa Lewoc (f. 1979) er en polskfødt metallkunstner som lever og virker i Trøndelag. Hun arbeider i metall og andre harde materialer og skaper unike objekter inspirert av biologi, historie, tradisjon eller fornemmelsene materialet maner frem. Lewoc er analytisk og utforskende i sitt formgivende arbeid og favoriserer trege, sammensatte teknikker som filigran og korpus. Både i konseptuelle og dekorative arbeider synliggjøres eksperimentell tilnærming til materialvalg og funksjon.

Nyeste kommentarer

22.10 | 18:04

Hei Bente. Mobiltelefonen min har drukna. Vet ikke hvordan jeg skal komme i kontakt med deg. Prøver dette.

15.08 | 00:13

Takk for fin opplevelse på galleriet i dag.

28.02 | 15:23

En riktig flott hjemmeside!